Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Leiderschap

Beleid

 • Praktijkinformatiefolders – Overzicht

  Speciaal voor de werkvloer zijn er Praktijkinformatiefolders ontwikkeld over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Makkelijk om ze nog eens door te nemen, of om te delen onder collega’s! Op deze pagina kun je alle Praktijkinformatiefolders vinden die Gezond & Zeker aanbiedt.

  22 augustus 2019

  Lees verder >>
 • PreGo! Tip – Je baas complimenteren: een vak apart

  Je hebt te maken met collega’s, maar ook met mensen die je aansturen. Een manager, leidinggevende vul maar in. Je eigen functioneren en dat van je collega’s is van haar mede afhankelijk, en het is ook nodig dat je voor positieve terugkoppeling zorgt, laat merken wat ze goed doet en waarin ze je helpt.

  19 september 2019

  Lees verder >>
 • E-learning module Gentle Teaching

  Welkom bij deze E-Learning – Gentle Teaching. Aan de hand van 20 vragen kun je jezelf basiskennis bijbrengen over Gentle Teaching en hoe je dat kunt inzetten om weerstand en agressie bij jouw cliënten te voorkomen.

  28 december 2017

  Lees verder >>
 • ‘Duidelijk over agressie’ Scan

  De Duidelijk over agressie Scan is een handig instrument om inzicht te krijgen in hoe anti-agressiebeleid in jouw organisatie is georganiseerd en waar de verbeterpunten liggen. 

  28 december 2017

  Lees verder >>
 • Business Case agressie

  Wat kost agressie eigenlijk per incident en op jaarbasis? En wat levert het ons op als we extra investeren in agressiebeleid? De Business Case geeft je een kosten-batenanalyse van agressie in jouw organisatie.

  28 december 2017

  Lees verder >>
 • De AgressieWijzer

  De AgressieWijzer zorgt voor duidelijkheid over agressie in je dagelijkse werk. Die duidelijkheid is belangrijk omdat in de praktijk blijkt dat je agressie alleen succesvol kunt verminderen en voorkomen wanneer je dit samen doet en allemaal op dezelfde manier. En dat wil iedereen, want minder agressie zorgt voor veiligheid, een prettiger werkklimaat, minder uitval en verzuim en geeft meer energie.

  28 december 2017

  Lees verder >>

Laad meer resultaten