Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Home » Werkomstandigheden & cultuur » Fysieke belasting » Kom naar één van de Gezond & Zeker Regiodagen: inschrijving is geopend!

Kom naar één van de Gezond & Zeker Regiodagen: inschrijving is geopend!

Gezond & Zeker organiseert dit voorjaar maar liefst twee Regiodagen. Voor beide Regiodagen is de inschrijving nu geopend. Een Regiodag staat helemaal in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Zien we jou op 3 april in Eindhoven of op 16 mei in Deventer?

3 april: Parktheater Eindhoven

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag Eindhoven kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. rouw en verlies, haptonomie en het omgaan met lastig en dwingend gedrag. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met een prachtig theaterstuk door het Matzer theater. In hun voorstelling ‘broos’ nemen zij je mee in wat het betekent om naast je werk ook mantelzorger te zijn. Kijk hier voor het volledige programma van deze Regiodag en voor de mogelijkheid tot aanmelden. De Gezond & Zeker Regiodag Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met Transvorm en Zorg aan Zet. Gezond & Zeker Regiodag Brabant Limburg Transvorm Zorg aan Zet veiligheidscoach ergocoach

16 mei: Deventer Schouwburg

De Regiodag in Deventer is in nauwe samenwerking met een aantal regionale zorg- en welzijnsorganisaties tot stand gekomen. We danken Carint Reggeland, Zorggroep Sint Maarten en IJsselheem voor hun bijdrage! Als bezoeker van de Regiodag Deventer kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. positief motiveren, haptonomie en ondersteunende diensten. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater en muziek dankzij het Spiegeltheater. Ad-Just Bouwman zet inspirerende momenten uit het werk van zorgprofessionals om in spel en zang. Kijk hier voor het volledige programma van deze Regiodag en voor de mogelijkheid tot aanmelden. De Gezond & Zeker Regiodag Deventer wordt georganiseerd in samenwerking met WGV Zorg en Welzijn.

Voor beide Regiodagen kun je je hier inschrijven.