Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Geen categorie

Home » Geen categorie
 • PreGo! Tip: Trillende sokken als innovatiekracht

  De laatste jaren brengen de 27 Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen een innovatiegids uit. In deze gids staan 92 innovaties van (zorg)professionals uit de topklinische opleidingsziekenhuizen. Het zijn innovaties die vooral gericht zijn op de ziekenhuissituatie, maar ze zijn ook vaak breder inzetbaar.

  28 april 2022

  Lees verder >>
 • PreGo! Tip – Sensoren voor je rug?

  Het gebruik van sensoren in de zorg neemt een enorme vlucht. En er worden ook steeds meer sensoren ingezet voor zorgverleners zelf. Bijvoorbeeld om je meer bewust te maken van de houding waarin je werkt. Je moet je voorstellen dat je dan bijv. een piepje of een trilling krijgt als je je romp verder buigt dan bijv. 30 graden. Of wanneer je te lang op een stoel blijft zitten achter je beeldscherm.

  29 maart 2022

  Lees verder >>
 • PreGo! Tip – Vierpunts- of tweepuntsjuk? Wat kies je?

  De meest gestelde vraag in de chat van Gezond & Zeker LIVE! Laten we duidelijk zijn: er is geen gouden standaard: het werkt allebei goed. Er zijn voor- en nadelen aan beide types verbonden. En we horen graag jullie mening via info@gezondenzeker.nl

  23 februari 2022

  Lees verder >>
 • Q&A Plafondtilsystemen Gezond & Zeker LIVE!

  Er zijn veel vragen in de chat gekomen over het plafondtilliftenproject van SVRZ. We zullen die allemaal beantwoorden. Hieronder vind je er vast een paar.

  26 januari 2022

  Lees verder >>
 • Gezond & Zeker LIVE! groot succes

  Maandag 17 januari vond de eerste editie van Gezond & Zeker LIVE! plaats. Een volledige online talkshow waarin deelnemers werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom fysieke belasting, agressie en werkdruk in zorg en welzijn.

  26 januari 2022

  Lees verder >>
 • Programma Gezond & Zeker LIVE!

  Maandag 17 januari organiseert Gezond & Zeker de eerste ‘Gezond & Zeker LIVE!’. In deze interactieve talkshow praten we je bij over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Van hen krijg je praktische tips waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

  23 november 2021

  Lees verder >>

Laad meer resultaten