Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Geen categorie

Home » Geen categorie
 • Kerst PreGo! – Verhaal: Hoe de Houthakker overbelasting voorkwam

  Een houthakker moet een heel bos omkappen. Maar halverwege merkt hij dat het steeds meer moeite kost. Bij elke boom kost het hem meer moeite. Hij zwoegt dag na dag door, waarbij het steeds zwaarder wordt en de opbrengst tegenvalt.

  21 december 2022

  Lees verder >>
 • Workshopleiders gezocht!

  We hebben goed nieuws! In 2023 kunnen we, zoals het er nu naar uitziet, weer een Gezond & Zeker Innovatiedag organiseren. Een landelijke congresdag met een interessant workshop-programma, een uitgebreide Praktijkmarkt en vooral heel veel kennis en praktische tips rondom de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Vanwege corona vond de laatste Innovatiedag plaats in 2019, maar in het najaar van 2023 hopen we jullie weer allemaal te ontvangen! Voor deze Innovatiedag zijn we nu opzoek naar enthousiaste en kundige workshopleiders.

  22 november 2022

  Lees verder >>
 • PreGo! Tip – Filmpjes voor medewerkers in ondersteunende diensten

  Je kent vast alle filmpjes over til- en transferhandelingen die je op www.goedgebruik.nl kunt vinden. Gezond & Zeker heeft ervoor gezorgd dat ze allemaal overzichtelijk te bekijken zijn en we zorgen dat er nieuwe filmpjes bijkomen.

  22 november 2022

  Lees verder >>
 • Sterk in je Werk week 2022

  De zorg is in beweging, maar hoe veerkrachtig ben jij? Hoe bereid jij je voor op de toekomst. Hoe blijf jij als zorg- en welzijnsmedewerker sterk in je werk? Van 14 t/m 18 november vindt de Sterk in je Werk week 2022 plaats.

  25 oktober 2022

  Lees verder >>
 • Test Ergocoach, wat is je rol?

  Je hebt allerlei soorten ErgoCoaches en het kan leuk en goed zijn om er eens bij stil te staan welk type jij bent. Doe onderstaande test en kijk welke rol je zelf speelt. Naarmate je meer punten hebt, kom je meer in de richting van de lichte ergocoachrol die je nu veel ziet. Vraag ook je collega ErgoCoaches om de test te doen!

  28 september 2022

  Lees verder >>
 • Nieuw! De BeleidsSpiegel Psychosociale ArbeidsBelasting

  Je kent vast de BeleidsSpiegel fysieke belasting wel. We hebben hier goed nieuws over! Deze is namelijk uitgebreid met een nieuwe variant: de BeleidsSpiegel psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Dit is een checklist die je helpt om het beleid PSA in jouw organisatie in kaart te brengen en te spiegelen aan de landelijke afspraken.

  22 september 2022

  Lees verder >>

Laad meer resultaten